By: adiman happysnapper

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Jul-2008 09:16 Email | Share | | Bookmark
Getaway: Jogja VII - Candi Prambanan


picture taken 196m above sea level at Ratu Boko. (http://en.wikipedia.org/wiki/Ratu_Boko). Excuse the hays and the blurry image of Candi Prambanan. Scaffolds are everywhere as parts of the candi collapsed after the gempa some time ago.


HDR image.






HDR image of the main shrine, Shiva. the biggest and tallest.


HDR image.


HDR image.


HDR image.


success!

Quote:
Prambanan is the largest Hindu temple compound in Central Java in Indonesia, located approximately 18 km east of Yogyakarta.

The temple is a UNESCO World Heritage Site and is one of the largest Hindu temples in south-east Asia. It is characterised by its tall and pointed architecture, typical of Hindu temple architecture, and by the 47m high central building inside a large complex of individual temples.

quoted from http://en.wikipedia.org/wiki/Candi_Prambanan

so, this is the end of Gataway: Yogyakarta Travel series. Thanks for visiting!


Tuesday, 15-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Getaway: Jogja VI - Sendratari Mahakarya Borubudur Dance


waiting for the show to start. look closely, you'll see silhouette of candi borubudur with backlight effect


kuda kepang. java flavor.


the dancers


the dancers @200mm




suddenly, devils came out of nowhere. chaos.




the entire casts

honestly, i didn't actually 'enjoyed' the show because i was so shutter happy when i got myself a sweet spot to shoot all of the scenes. persetankan pertunjukan itu. aku hanya mahu amik gambar! wahaha!


Monday, 14-Jul-2008 06:41 Email | Share | | Bookmark
Getaway: Jogja V - Street Shoot


safety first!!!
bukan sekali gua terserempak dengan orang naik belakang lori pakai helmet ni. memang berkali-kali. gua rasa pak polisi kat sana saman orang naik lori tak pakai helmet kot. haha


hampir semua kubah masjid di Jogja diperbuat dari aluminium blower sebegini. Selain menjadi kubah, dia juga memperbaiki sistem pengudaraan didalam masjid supaya lebih nyaman. hehe.


Malam perjalanan menuju ke Malioboro dengan menaiki becak. Pak becak tu tetiba amik jalan ntah memana dengan sukahati pak sedara dia je bawak kitorang ke kedai "dagdu" yang bermaksud kedai baju t-shirt. mmg shit lah. kitorang nak cepat pegi ke Malioboro, dia tanpa disuruh nak bawak pegi jejalan lak. Lalu, perjalanan itu perlu melalui pintu gerbang sebegini. gila kecil dan sempit dan hanya boleh memuatkan seekor vios sahaja daam satu masa. hasilnya, jem lah sebentar sebab terowong sempit ni adalah laluan 2 way yang tahpape.


Hampir sampai ke kedai dagdu. ternampak pakcik sarkis yang hebat.


Malioboro gilababi pack dengan manusia sejagat. Gua takleh imagine mcm mane depa nak keluarkan moto ni lepas pegi beli belacan 3 ketul. Hilang akal~


Makcik jual nasik tepi kaki lima. Macam ni saja makanan dijual. Kalau nak makan, duduk saja cangkung di tepi makcik tu dan makan. Nym nyum haha..


Sapa nak sate? Jogja terkenal dengan sate kambing, sate kuda. Mungkin juga ade sate binatang-binatang lain yang lebih misterius seperti sate naga.


Sunday, 13-Jul-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark
Getaway: Jogja IV - Grafitti









jogja, full with grafitti. nevertheless, semuanya santeek. hehe


Saturday, 12-Jul-2008 15:06 Email | Share | | Bookmark
Getaway: Jogja III - "becak"


"becak" or beca are considered as the main transportation in jogja. me and my two other friends manage to cramp ourselves on one becak for a ride from prawirotaman to malioboro(about 1 and a half kilometers) for only 10,000 rupiah. blardy cheap.


modded above pic. old photo style.


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net