My name: adiman happysnapper
My Fotopage: http://adiman.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D50
Nikon
Friends:
eL piEya
Latest entry:Edrez Darshah Aqiqah Ceremony
View this Fotopage entry
rainingheaven
Latest entry:Skies and clouds
The wonderful blue skies just before the sun set. The sun was blazing hot. Then I couldn't help myself but to capture sun rays/spikes or whatever you call it. But this is what I got instead. View this Fotopage entry
Johor Professional Photographer and Johor Wedding Photographer
Latest entry:Ida & Ahmad : Engagement Day
Ida & Ahmad Engagement Day on 11 Nov 2011 at Johor Bahru. CAPTUREPIXS STUDIO JOHOR PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER Website : http://www.capturepixs.com.my/ Gallery : http://www.flickr.com/capturepixs Email : capturepixs@yahoo.com View this Fotopage entry
azreen daud
View this Fotopage latest entry
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
piiown
Latest entry:Ku Pohon
4 Oktober 2008 , Kulai Johor View this Fotopage entry
Kirana Jameel
Latest entry:Ammar: 7 months
Alhamdulillah... View this Fotopage entry
azri and nadia
Latest entry:our little bundle of joy :)
Muhammad Akif Rizqi bin Mohd Azri note: gambar akif ada banyak sangat tapi belum sempat nak upload. nanti aku update lagi yaaa :-> View this Fotopage entry
farina ariffa
Latest entry:Hari Raya Korban
Salam.. "We have appointed for every nation a holy rite that they may mention Allah's name over such beasts of the flocks as He has provided them ... And the beasts of sacrifice - We have appointed them for you as among Allah's waymarks; therein is good for you ... The flesh of them shall not reach Allah, neither their blood (!). But godliness from you shall reach Him." Sura 22:34-37 Finally.. i got myself updating this fp.. fuhhh.. memang lama betul la xupdate.. Akhir-akhir ni memang sibuk ... View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
ajek ma
Latest entry:Mainan baru ku~
Salam semua.Alhamdullillah, akhirnya impian aku nak memiliki apple machine berjaya. Masih blank lagi sbb terkial-kial nak belaja sendiri.Tp mmg senang dan user friendly la Mac ni. *khas utk Azmier, ini lah Macbook aku~Wahahahahhaha. Macbook 2.1Ghz, upgrade Ram to 2Gig, 120GB..bla bla bla~ Parallel Desktop for Mac. Memang senang nak pakai ni.Aku leh load windows tanpa restart. kalu aku x guna Autocad, konpem aku x kan install menda alah ini. *gambar tak leh up banyak-banyak.racun nanti makin ... View this Fotopage entry
Mohd Ismail Ibrahim
Latest entry:Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin
Salam sejahtera.. Syukur kepada Allah, raya pada kali nie aku bukan lagi kesorangan. kini aku ditemani isteri tercinta. hoyeah!!! Setelah lebih 3 bulan aku bergelar suami orang, memang byk perkara yang berubah. daripada rutin harian, tanggungjawab dan banyak perkara lagi kerana ia akn memberi kesan kepada bukan saja pada aku, secara tak langsung akan melibatkan Has (isteriku). Dan satu soalan yang memang klise pabila tiba hari raya, orang2 sekeliling akan sibuk bertanya, "Raya ni umah sape? bal... View this Fotopage entry
Mohd Fikree Hassan
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry
happysnappers team
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016